• saltbastu, saltkammare, Stockholm

  Saltplattor
  gjorda av naturliga saltkristaller

  Salta plattor, tillverkades av naturliga saltkristaller, beundras för unik naturell skönhet, berörs för utmärkt arbete, förtrollande färger och de har även hälsofördelar. Produkten är perfekt för täckande hela ytorna av väggarna i vardagsrum, sovrum, hallar, entréhallar, korridorer, restauranger osv. Interiörer täckas med salta plattor vilket ger en unik karaktär, den omgivande atmosfären av värme och joniserad luft mättad med spårelement. Med salta plattor når ni ett förträffligt, visuellt resultat och hälsoeffekt vid relativt låga kostnader och ansträngning. Salta plattor är monterade på en vägg med skruvar, man kan belysa dem inifrån. Genom att installera dem på skruvar, kan de demonteras när som helst och flytta till ett annat rum eller en annan byggnad.

  Läs mer
 • saltbastu, saltkammare, Stockholm

  Saltpussel
  gjorda av naturliga saltkristaller

  Med en stor mängd kombinationer av mönster 34 Salta Pussel, kan man skapa en unik bild som kan utökas utan restriktioner. Salta plattor, tillverkades av naturliga saltkristaller, beundras för unik naturell skönhet, de berörs med utmärkt arbete, förtrollande färger och har hälsofördelar. Enkel montering och demontering och obegränsade möjligheten att ändra en komposition framställd av Salta Pussel - det är fördelar av denna unika produkt som skapats speciellt för dig. Tack vare Salt Pussel ger vi Er möjlighet att använda en modern inredningsteknik i ditt hem.

  Läs mer
 • saltbastu, saltkammare, Stockholm

  Paneler
  gjorda av naturliga saltkristaller

  Bastu där vi använt salta paneler skiljer sig från andra objekt av denna typ eftersom paneler består av salta kristaller och de blandas med trä vilket ger möjlighet att skapa intressant, original och kreativ inredning. Kombinationen av trä och salt har hundratals år tradition. Kristallt stensalt är en naturell joniserare vilken förbättrar luftkvaliteten effektivt som producerar negativa joner. Luft joniserad negativt gör det möjligt att förbättra hälsotillståndet och agerar stödjande vid behandlingen av många sjukdomar såsom astma, lung och bronkit- sjukdomar, hjärtsvikt, efter den akuta hjärtinfarkten, hypertension, magsår och tolvfingertarm, magkatarr, psoriasis, hudinflammation, allergier, överkänslighet, olika typer av neuros, nedsatt immunförsvar mot stress och trötthet.

  Läs mer
 • saltbastu, saltkammare, Stockholm

  Salt kammare
  gjorda av naturliga saltkristaller

  Väggar av en sådan kammaren är täcka med salta plattor. På varje sida av rummet tar vi endast 10-15 cm av yta. Vi utför salta väggar oavsett höjd. Vi installerar belysning på hela väggarna inifrån som förutom dekorativ effekt främjar värmeproducering så att uppvärmt salt har hälsofördelar. Möjligheten att använda sex färger av salt på väggarna (vit, grå, orange och unik blå, grön och brun). En kristall saltkammare kan demonteras och flytta till ett annat rum. Möjligheten att utföra valfri mönster på väggar.

  Läs mer
 • saltbastu, saltkammare, Stockholm

  Sky LED
  Sprid en meditativ, stjärnljusstämning i din bastu med vår stjärnhimmel LED-belysning.

  Välj mellan olika färger för speciella tillfällen och matcha bastunens inre. Finns i flera storlekar, våra LED-kits levereras med 20, 30, 40 eller 60 kristaller och 210 mm anslutningsledning. Det finns också en fjärrkontroll som låter dig välja mellan sju förinstallerade program eller för att installera ett personligt program på upp till 20 minuter med så många som 20 färgändringar. I händelse av strömavbrott är standard det senaste installerade programmet.

  Läs mer