Hälsoeffekterna av produkter
för inredning

Admin on Dec 15th, 2016

Haloterapi är en nyutvecklad metod för speleoterapi. Den metoden innefattar andas i en aerosolsprayad miljö mättad med saltspray i en specifik koncentration. Tjänstesektorn inom haloterapi är en ny bransch men redan bevisad.

Haloterapi är en nyutvecklad metod för speleoterapi. Den metoden innefattar andas i en aerosolsprayad miljö mättad med saltspray i en specifik koncentration.

Tjänstesektorn inom haloterapi är en ny bransch men redan bevisad. Den kan anslutas till välbefinnande- i samband med pro-hälsovardtjänster inom semesterturism. Tjänster inom haloterapi omfattar medicinska tjänster som bidrar till övergripande förbättring av psykofysiska tillstånd hos människor. Därför främjar vi först och främst vård för en hälsosam livsstil. Mångårig erfarenhet av pulmunogler visar att salt botar och lugnar smärta hos människor vilket ger dem psykologisk och fysisk komfort varje dag.

Haloterapi saltbastu, saltkammare Stockholm

Luft joniserad negativt

Kristallt stensalt är en naturligt joniserare som förbättrar effektivt kvaliteten av luft genom att producera negativa joner vilka finns i stora mängder vid havet, vattenfall,och efter stormen. Luft joniserat negativt gör det möjligt att förbättra hälsotillstånd och fungerar som en extra vid behandling av många sjukdomar såsom astma, lungsjukdomar och bronkit, hjärtsvikt, tillstånd efter hjärtinfarkt, hypertension, magsår och tolvfingertarm, magkatarr, psoriasis, eksem, allergier, överkänslighet, olika typer av neuros, minskad motståndskraft mot stress och trötthet.

Dispersionsfasen är en modifierad luft och dispergerade fasen - partiklar eller vätska.

Luftskvalitet i en Kristall Saltkammare är tio gånger högre än ute. Dessa egenskaper hos mikroklimat, det vill säga, biologisk och kemisk renhet och mättnadssparämnen samt negativ jonisering har också en positiv inverkan på organismer hos friska människor. Att vara i en sadan atmosfär reducerar stress betydligt, fördjupar och saktar ner andning, stärker immunförsvaret , ökar förmågan att koncentrera sig, ger en känsla av friskhet och tillfredsställelse och försenar åldrande av huden, slätar ut rynkor och accelererar fettförbränningen kraftigt genom att stöda kampen mot övervikt.

Kontakta oss för kostnadsfri offert.
  1. Ett brett utbud av vart erbjudande låter skapa din dröm saltbastu från design, genom implementering och underhåll efter avslutad tjänst samt arrangemanget och inredning. För att få en gratis offert, vänligen kontakta oss.

Förfrågningsformulär